Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών
 

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει απαραίτητα να έχει προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης του ιστότοπου www.raptoptools.gr

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής του.
Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να φέρετε / στείλετε το προϊόν στο κατάστημα μας, όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, εφόσον αυτό βεβαιωθεί από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που παρέχει την εγγύηση καλής λειτουργίας ή σε περίπτωση που η ίδια η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει απευθείας την εγγύηση καλής λειτουργίας ισχύουν τα ακόλουθα:
• Η εγγύηση παρέχεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα που αναγράφεται στα αναλυτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος. Μετά το πέρας της περιόδου αυτής η επισκευή  των προϊόντων είναι δυνατή με επιπλέον χρέωση κατόπιν νέας συμφωνίας με τον πελάτη.

Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και την συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο προϊόν, λάθος προϊόν κτλ.).
Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα μας.

 

Σε περίπτωση επιστροφής τα εμπορεύματα πρέπει να συσκευαστούν ανάλογα ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανή φθορά τους στην μεταφορά σε αντίθετη περίπτωση το δέμα δεν παραλαμβάνεται & επιστρέφεται πίσω με χρέωση του παραλήπτη

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 5 ημερών,κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

Οι επιστροφές των προϊόντων πρέπει να συνοδεύονται από δελτίο αποστολής.

Σε περίπτωση επιστροφής εμπορεύματος δεν γίνεται επιστροφή χρήματων μόνο αντικατάσταση του προϊόντος & εφόσον είναι άθικτο το προϊόν μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής παράδοσης .

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 27211 81029, είτε μέσω e-mail στο sales@raptoptools.gr