Τρόποι αποστολής

1)Παραλαβή της παραγγελίας σας από την έδρα της Raptoptools Α.Ε.

Κάντε Online την παραγγελία σας και ελάτε να την παραλάβετε από το κατάστημα μας στις ώρες λειτουργίας μεταξύ 8:00 και 16:00 στη Καλαμάτα.

Για την αποφυγή τυχόν λάθους στις διαθεσιμότητες των προϊόντων παρακαλούμε καλέστε μας προηγουμένως στο 27211 81029.


2)Παράδοση της παραγγελίας σας στον χώρο σας εντός νομού Αττικής (2 Ζώνες Παράδοσης)

Ζώνη Α: Παραδίδονται χωρίς επιβάρυνση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και αφορούν παραγγελίες άνω των 150€ σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει χρέωση αφου όμως προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημά μας.

Εξαιρούνται τα νησιά: Ύδρα, Πόρος, Σπέτσες, Κύθηρα, Αντικύθηρα, Σαλαμίνα, Αίγινα, Αγκίστρι καθώς και οι περιοχές εκτός λεκανοπεδίου Αττικής.

Ζώνη Β: Παραδίδονται χωρίς επιβάρυνση και αφορούν παραγγελίες άνω των 300€ σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει χρέωση αφου όμως προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημά μας.

Για παραγγελίες μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή η εταιρεία μας αποστέλλει την παραγγελία σας την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα στις ώρες λειτουργίας μας μεταξύ 9:00 και 16:00, σε αντίθετη περίπτωση το εμπορευμα θα φτάσει σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, σε τυχόν ελλείψεις διαθεσιμότητας των προϊόντων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που ενδέχεται να επηρεάσουν τους χρόνους μεταφοράς.

 


3)Παράδοση της παραγγελίας για περιοχές εκτός νομού Αττικής.

Για παραγγελίες μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή η εταιρεία μας αποστέλλει την παραγγελία σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες στις ώρες λειτουργίας μας μεταξύ 9:00 και 16:00, σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει συνεννόηση με το κατάστημά μας.

Παραδόσεις μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε πρακτορείο της επιλογής σας (εντός νομού Αττικής). Επιπλέον χρέωση για την μεταφορά των προϊόντων στην περιοχή σας βαρύνουν τον παραλήπτη.

Τυχόν επιπλέον χρόνος καθυστέρησης παραλαβής δεν βαρύνει την εταιρία μας καθώς τα δρομολόγια των μεταφορέων μπορεί να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και εξαρτώνται καθαρά από τον εκάστοτε μεταφορέα.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του παραλήπτη. Η RAPTOP TOOLS Α.Ε. και ο διαδικτυακός τόπος www.raptoptools.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημιών στα προϊόντα από λάθους μεταχείρισης κατά την μεταφορά τους.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, σε τυχόν ελλείψεις διαθεσιμότητας των προϊόντων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που ενδέχεται να επηρεάσουν τους χρόνους μεταφοράς.

Οι αποστολές με πρακτορείο περιλαμβάνουν το κόστος μεταφοράς στην έδρα του πρακτορείου της περιοχής σας & προϋποθέτει την προεξόφληση των ειδών που ενδιαφέρεστε με τις επιλογές πληρωμής: Τραπεζικό Έμβασμα, Πιστωτική κάρτα ή Paypal. Υπηρεσίες αντικαταβολής με αποστολή σε πρακτορείο δεν είναι εφικτές.

Προτείνεται για βαριά και ογκώδη αντικείμενα.

Το κόστος των μεταφορικών το πληρώνει ο παραλήπτης στην μεταφορική κατά την παραλαβή.

Υπηρεσίες Αντικαταβολής παρέχονται μόνον εφόσον υποστηρίζονται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρία.

Επιπλέον χρέωση για την μεταφορά των προϊόντων στην περιοχή σας βαρύνουν τον παραλήπτη.

Τυχόν επιπλέον χρόνος καθυστέρησης παραλαβής δεν βαρύνει την εταιρία μας καθώς τα δρομολόγια των μεταφορέων μπορεί να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και εξαρτώνται καθαρά από την εκάστοτε εταιρία.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του παραλήπτη. Η RAPTOP TOOLS Α.Ε. και ο διαδικτυακός τόπος www.raptoptools.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημιών στα προϊόντα από λάθους μεταχείρισης κατά την μεταφορά τους.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, σε τυχόν ελλείψεις διαθεσιμότητας των προϊόντων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που ενδέχεται να επηρεάσουν τους χρόνους μεταφοράς.


4)Αποστολή προϊόντων εκτός Ελλάδος

Ισχύει για περιπτώσεις εξαγωγής προϊόντων εκτός Ελλάδος και μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας.

Τηλεφωνείστε μας στο 27211 81029 για περισσότερες πληροφορίες.


5)Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με τους εξής τρόπους:
Για δέματα βάρους έως 4 kg με χρέωση 6,0 € με Φ.Π.Α. αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς curier και με δυνατότητα αντικαταβολής.

Για δέματα βάρους άνω των 4 kg με παράδοση στο πρακτορείο με χρέωση πελάτη ή σε εταιρία ταχυμεταφοράς curier αλλα με επιπλέον χρέωση ανα επιπλέον κιλό kg.

*Οι αποστολές με πρακτορείο περιλαμβάνουν το κόστος μεταφοράς στην έδρα του πρακτορείου της περιοχής σας & προϋποθέτει την προεξόφληση των ειδών που ενδιαφέρεστε με τις επιλογές πληρωμής: Τραπεζικό Έμβασμα, Πιστωτική κάρτα ή Paypal. Υπηρεσίες αντικαταβολής με αποστολή σε πρακτορείο δεν είναι εφικτές.

** Στην πλειοψηφία των προϊόντων το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι αγορών με βάση το βάρος τους. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει η πληροφορία του βάρους εφόσον το δέμα ξεπεράσει τα 4 kg πραγματικά ή ογκομετρικά, θα ενημερωθείτε άμεσα από το τμήμα διακίνησης για το ακριβές κόστος μεταφορικών της παραγγελίας σας.

***Σε περίπτωση που η συσκευασία είναι χτυπημένη κατά την παράδοση του courier, παρακαλείσθε να επιλέγετε άρνηση παραλαβής και να ενημερώνετε άμεσα το κατάστημα μας στο email sales@raptoptools.gr Σε αντίθετη περίπτωση, δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση του προϊόντος ή η επιστροφή των χρημάτων, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα επιβεβαίωσης από το κατάστημα μας αν υπαίτιος είναι η εταιρεία courier ή ο παραλήπτης.